Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/g/gunnarhuset/www/wp-includes/load.php on line 656

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/2/g/gunnarhuset/www/wp-includes/theme.php on line 2245

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/g/gunnarhuset/www/wp-includes/formatting.php on line 4388
Et nytt år og sånn – Gunnarhuset
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/g/gunnarhuset/www/wp-includes/formatting.php on line 4388

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/g/gunnarhuset/www/wp-includes/formatting.php on line 4388
Glasskunst,  I et hus i en hage

Et nytt år og sånn

Et godt stykke ut i det nye året er dagene ennå blanke og fylt med nye muligheter. Det er fortsatt mange tomme ruter i kalenderen min som skal fylles opp av det livet har å by på.

IMG_3726

Nå er det lenge siden jeg sluttet med nyttårsforsetter. Selv om jeg må innrømme at den årlige nyttårskonserten fra Wien fyller hodet mitt med de vakreste intensjoner… om å kutte noen uvaner og etablere noen nye vaner som kan gi en enda bedre livskvalitet.  Men sukk, jeg kommer nok hverken til å spise sunnere, trene mer, spare mer eller alltid  prioritere riktig dette året heller. Det kan nok være rom for noen små justeringer, og kanskje skal jeg lese flere bøker, gå på flere konserter, besøke venner mer, arrangere hageselskaper, bake mer brød, gå mer barbeint i gresset… ?

Alice Lee Roosevelt, datter av president Theodore Roosevelt hadde en enkel filosofi : » Fyll det som er tomt. Tøm det som er fullt. Klø når det klør.»  Den filosofien fungerer fint for meg også.

I Gunnarhuset går livet sin vante gang. Bergenseren har forlengst begynt på jobb igjen etter en lang jule-og nyttårsferie. Husets yngste er igang med studier og bryllupsforberedelser. For i juni dette året skal vi feire bryllup, og Øyvind skal få sin Stephanie, det gleder vi oss til.

I verkstedet gikk det hett for seg i månedene før jul. Glassovnene rakk aldri og bli helt kalde og de siste fat og engler, juletre og glasshus  ble pakket og levert bare timer før julen ble ringt inn.  Ennå litt varme etter timer i ovnen opp mot 800 grader.

 

Bilde

 

Bilde 3

 

IMG_6670

Nå i januar har jeg tatt det med ro og benyttet anledningen til å rydde og sortere, hatt varetelling og fått bestilt nytt glass og nytt verktøy. Etter flere års bruk var skjæreunderlaget modent for utskiftning og glasskjærere og slipeklosser må også jevnlig fornyes. Nå står glassplater og utstyr pent og pyntelig både under og oppå arbeidsbenken og jeg gleder meg til å ta fatt på nye prosjekter.

IMG_4317

 

IMG_6561

 

 

 

IMG_6723


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/2/g/gunnarhuset/www/wp-includes/formatting.php on line 2448

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *